RSS

Abonner på gratis nyhedsfeeds fra jyllands-posten.dk og få de seneste nyheder om de emner, som du interesser dig for.

Kopier nedenstående adresser og sæt dem ind i din nyhedslæser - se hvordan nedenfor.

Vilkår for brug af RSS-feeds

RSS-feeds stilles til rådighed for enkeltpersoners private brug.

Du er velkommen til at lade Jyllands-Postens RSS-feeds indgå i din egen private nyhedsoversigt på din pc, mobiltelefon eller lignende.

Jyllands-Posten accepterer derimod ikke uden tilladelse, at RSS-feeds indgår i nyhedsoversigter, der er tilgængelige for andre, fx via internettet, eller på anden måde udnyttes kommercielt. Dette gælder, uanset om tjenesten stilles til rådighed gratis eller mod betaling. RSS-feeds må således heller ikke udnyttes på virksomheders hjemmesider, intranet, extranet, eller andet.

Jyllands-Posten

FAQ

Hvad er et nyhedsfeed?

Med et nyhedsfeed kan du abonnere på den strøm af nyheder, som løbende bliver offentliggjort på Morgenavisen Jyllands-Postens internetaviser.

Et nyhedsfeed kaldes også for RSS, hvilket står for Really Simple Syndication, altså en nem måde at distribuere indhold på internettet. jyllands-posten.dk tilbyder nyhedsfeeds i mange forskellige kategorier.

Hvordan bruger jeg nyhedsfeeds?

Ved hjælp af en nyhedslæser på din egen computer bliver nyhederne præsenteret i en oversigt, som automatisk opdateres med seneste nyt.

I nyhedslæseren har du adgang til nyhederne i overskriftform, og via et link bliver du dirigeret direkte til den fulde historie på internetavisen.

Hvordan kommer jeg i gang?

Du skal downloade en nyhedslæser til din computer eller tilmelde dig en webbaseret service. Der findes flere forskellige at vælge imellem.

Her er nogle af de mest populære:

Hvordan får jeg adgang til et nyhedsfeed?

Når du vil abonnere på et RSS-feed, kan du kopiere linket fra listen herover og tilføje det til din foretrukne newsreader.

I nogle programmer er det tilstrækkeligt at klikke på det orange RSS-ikon eller trække det over i nyhedslæseren. De forskellige feeds kan normalt organiseres i kategorier, som du selv kan definere i programmet.

Mere om RSS

Læs mere om RSS-feeds her:

http://da.wikipedia.org/wiki/RSS

Er du sikker på, at du vil rydde din læseliste?

Du kan ikke fortryde denne handling.

FORTRYD, BEHOLD MIN LÆSELISTE

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læselisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.