• For abonnenter

Naturen peaker i sensommeren. Her er bær, urter, frugter og hyben

Det handler stadig ikke om den væmmelige marmelade. Der er heldigvis en masse andre ting, som man kan bruge sensommerens hyben til.

Artiklens øverste billede
Dagens ret er chokoladeis med syltede umodne hyben, som man selv kan plukke i øjeblikket.

Vi er trådt ind i august, og selv om det er den sidste sommermåned, kalder vejret stadig på is. Heldigvis er det en udfordring, der er til at løse. Der er de seneste år skudt så mange små isproducenter frem, at man begynder at undre sig over, hvem der i det hele taget skal spise al den is.

Da jeg var i kokkelære, havde vi en

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Mest læste Finans

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læselisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.

Du kan ikke logge ind

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, men vi har sørget for, at du har adgang til alt vores indhold, imens vi arbejder på sagen. Forsøg at logge ind igen senere. Vi beklager ulejligheden.

Du kan ikke logge ud

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, og derfor kan vi ikke logge dig ud. Forsøg igen senere. Vi beklager ulejligheden.