• For abonnenter

Den fede og kraftigt smagende dressing fordrer noget af vinen

Til cæsarsalat skal vinens syre give lyst til at spise mere. Anders Halskov fandt vinderen i Spanien.

Artiklens øverste billede
Kvaliteten af en cæsarsalat står og falder med kvaliteten af ingredienserne. Foto: Unsplash/Terry Jaskiw

Måske tror du, at det er en kyllingesalat? Eventuelt med croutoner eller bacon til?

Sandheden er, at der hverken er kylling, brødtern eller bacon i en autentisk cæsarsalat. Retten, der af mange opfattes som en amerikansk klassiker, stammer faktisk fra Mexico, opfundet af en italiener. Hvis anekdoterne holder stand, er den helt

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Mest læste Finans

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.