• For abonnenter

Det betyder det for forretningen at få en Michelin-stjerne

Michelin-uddelingen nærmer sig, og JP Vejle varmer op. Direktøren for landets mest unikke restaurant sætter her ord på, hvad det betyder at modtage den eftertragtede stjerne

Artiklens øverste billede
Det er Daniel McBurnie, der er køkkenchef på Restaurant Lyst. Han har tidligere været på Remouladen, hvor Daniel Bro Schmidt også er direktør. Arkivfoto: Tobias Nicolai
Hvis du vil vide mere om Vejle

På landets mest unikke restaurant går de rundt og glæder sig i disse dage.

De glæder sig til den 4. juli, hvor der igen er uddeling af Michelin-stjerner. Denne gang ved et stort anlagt show i den norske by Stavanger.

Har I haft besøg?

»Jeg kan ikke udelukke det. De gør jo, hvad de kan for at gemme sig. Selvfølgelig er vi opmærksomme på, om der er nogen, der kunne være en anmelder, og nogle gange har man da også spottet nogen og tænkt, at det er vist én. Der er ikke noget, der gør, at vi er 100 pct. sikre, men vi har en god idé om, at vi snart bliver besøgt, eller allerede er blevet besøgt.«

Ordene er Daniel Bro Schmidts. Han er direktør på Restaurant Lyst. Vi skal tale om, hvad det betyder for restaurant at modtage en Michelin-stjerne, kort tid efter den har slået dørene op for første gang.

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Mest læste Finans

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læselisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.

Du kan ikke logge ind

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, men vi har sørget for, at du har adgang til alt vores indhold, imens vi arbejder på sagen. Forsøg at logge ind igen senere. Vi beklager ulejligheden.

Du kan ikke logge ud

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, og derfor kan vi ikke logge dig ud. Forsøg igen senere. Vi beklager ulejligheden.