• For abonnenter

Skab en vinterhave i boligen med spændende nye plantevarianter

Her i januar, hvor haven og altanen er gået i dvale, trænger vi til at se på noget grønt. I stedet for at bruge energi udenfor kan du forvandle boligen til en grøn oase.

Artiklens øverste billede
Med nye varianter af gamle grønne kendinge, grøntsager på tallerkenen og grønne smoothies i flasken var årets pressejulefrokost på Byens Plantetorv gået helt i grønt. Kun de fine blomster i crepepapir udfoldede sig i alle regnbuens farver. Vil du kreere dine egne papirblomster, har Søstre Grene et stort udvalg af materialer og videoer, der viser, hvordan du gør. Foto: Charlotte Sandberg

Lige nu er der trist og gråt i haven – og indenfor ser der også bart ud, efter al julepynten og lysene er pakket væk for denne gang. Til gengæld bugner blomsterhandlere og plantecentre af flotte grønne planter, der kan sætte liv i huset.

Derfor har jeg for en gangs skyld valgt at sætte fokus på stueplanter. Der er nemlig kommet en lang række nye, smukke sorter på markedet, der kan live boligens hjørner op og skabe frisk, grøn stemning i den mørke vintertid.

Læs alle artikler i
én måned for 1 kr.
Gennemsnittet læser 69 artikler pr. måned –
sværvægterne læser 150 artikler pr. måned.
Kom godt i gang

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen