Kom i gang med Microsoft Dynamics 365 Business Central

Den Aalborgensiske virksomhed JCD A/S har leveret ERP- og regnskabssystemer til danske virksomheder i mere end 30 år. Nu har virksomheden gjort det endnu nemmere at komme i gang med efterfølgeren til Microsoft Dynamics NAV - nemlig Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Artiklens øverste billede

JCD A/S har gjort det nemt for virksomheder, der nemt vil i gang eller opgradere deres eksisterende regnskabsprogram eller ERP-system til Microsoft Dynamics 365 Business Central. Der er to løsninger. Den ene er en Færdig-pakke, hvor JCD har sammensat alt det, en moderne virksomhed har brug for, for at komme i gang med et økonomisystem. Dermed kan de fleste virksomheder hurtigt og effektivt komme i gang med Microsoft Dynamics 365 Business Central – uanset om de kommer fra en Microsoft Dynamics-løsning eller andre regnskabsprogrammer.Den anden pakke er en specialtilrettet leverance, hvor virksomheden får en skræddersyet løsning, og kommer i gang med Business Central med egne tal; stamdata, historiske poster og lignende. JCD hjælper med at flytte, opgradere og implementere Microsoft 365 Business Central hos virksomheden.

Hvad er Business Central?

Microsoft Dynamics 365 Business Central er efterfølgerende til Microsofts populære Dynamics NAV / Navision.

Med Business Central får du et moderne, online, fleksibelt regnskabsprogram og ERP-system, der rummer alt det, en virksomhed har brug for - store som små.

Med andre ord får du økonomistyring, salg, bogholderi, løn, lagerstyring, logistik og meget mere – til en fast lav pris hver måned, uden du skal tænke på opgraderinger, opdateringer, vedligeholdelse af servere eller lignende, som ved tidligere versioner af Navision.Business Central fås i en Dynamic 365 Business Central Essentials og i en Dynamic 365 Business Central Premium.Det allerbedste er, at Microsoft Dynamics 365 Business Central er fuldt integreret med dit Microsoft 365, Office 365 og Microsoft Power BI.

Business Central priser

Med introduktionen af Microsoft Dynamics 365 Business Central ændrede Microsoft måden, virksomheder køber og opgraderer sit regnskabsprogram og ERP-system.Tidligere havde virksomheder en relativ stor engangsinvestering i et nyt regnskabs- og ERP-system fra Microsoft, så er prisen for Business Central i dag en fast lav månedlig ydelse, hvor alt er inkluderet: vedligeholdelse, hosting og sikkerhedsopdateringer.

Business Central - Cloud eller On-premise?

Ændringerne fra Microsoft Dynamics NAV til Business Central er mærkbare på mange områder. Er du tidligere Navision-bruger, vil du hurtigt finde dig til rette i Dynamics 365 Business Central, da design, layout og genvejstaster stort set er, som du kender dem.Blandt de mærkbare forskelle fra tidligere er, at Business Central nu er online og tilgængelig - uanset enhed og browser. Det betyder, at du altid kan tilgå din Business Central.Din virksomhed er ikke afhængig af at skulle vedligeholde, supportere og drifte jeres ERP-løsning internt - det klares via en cloud-løsning.

Vil I stadig have jeres regnskabsdata internt, fås Business Central også on-premise løsning, hvor I selv er ansvarlige for server, support, vedligeholdelse og driften af jeres ERP-løsning.

Business Central Partner

JCD er et stærkt team på 70 it-specialister; Microsoft-konsulenter og -udviklere, it-arkitekter, Umbraco web-udviklere og systemspecialister, der hver dag håndterer komplekse it-løsninger for vores kunder inden for Microsoft Dynamics, Web, Modern Workplace, It-infrastruktur og Retail.

JCD har leveret it, ERP og regnskabsprogrammer til små og store danske virksomheder og koncerner i mere end 30 år, og det har gjort JCD til en af landets bedste leverandører af skræddertilpassede og standardløsninger inden for ERP-systemer i C5, Dynamics NAV og Dynamics 365-familien.

JCD modtog anerkendelsen Honorable Mention og var nomineret i kategorien Best Partner; Business Central Infrastruktur i 2019. JCD blev fremhævet som en af de bedste i verden - dermed er JCD helt i front med Business Central.

Vi forstår dine omliggende systemer og integrationen mellem dem – både når det gælder den daglige drift, men også når det gælder rådgivningen i de mange valg, virksomheder skal tage i dag i forbindelse med it-systemerne.

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.