Hvordan en kreditvurdering kan forbedre din virksomhed

Artiklens øverste billede

Dette indhold er sponsoreret

At have en kreditvurdering i orden er altafgørende for din virksomhed. En kreditvurdering er et dokument, der viser, hvor mange penge du skylder til andre og hvor meget de skylder dig. Dette dokument er afgørende for din virksomheds likviditet. Likviditet er vigtigt for enhver virksomhed, da det giver overblik over, hvor mange penge, der er til rådighed til at betale regninger med. Hvis du ikke har styr på din virksomheds likviditet, kan det føre til store problemer og endda konkurs. Derfor bør du sørge for at have din kreditvurdering i orden, så du altid har et overblik over din virksomheds økonomiske situation.

Visma lancerer index over virksomheder og personer

Visma Rating lancerer et nyt index, der skal gøre det nemmere for virksomheder og personer at finde hinanden. Deres oversigt over virksomheder indeholder oplysninger om mere end 3,5 millioner virksomheder og 1,5 millioner personer. ”Vi har lavet dette index for at gøre det nemmere for virksomheder og personer at finde hinanden. Det er et vigtigt værktøj i Vismas strategi om, at styrke forbindelserne mellem virksomheder og deres kunder,” siger Visma Ratings administrerende direktør, Patrick T. Rasmussen.

Virksomhedsindeks skaber gennemsigtighed på markedet

Virksomhedsindekset skaber gennemsigtighed på markedet for investorer og andre interesserede, da det giver et overblik over kursudviklingen for de enkelte virksomheder. Dette er især vigtigt i perioder med store markedsbevægelser, hvor der kan være behov for at følge med i udviklingen på markedet. Virksomhedsindekset giver desuden investorerne mulighed for, at sammenligne de enkelte virksomheders præstationer, og dermed få et bedre overblik over hvilke virksomheder, der performer bedst. Danske virksomheder har traditionelt ikke været særligt gode til at skabe gennemsigtighed på deres markedsaktiviteter, og derfor er virksomhedsindekset et vigtigt redskab for at få et overblik over markedet.

Hvor ofte skal man opdatere sin kreditvurdering?

Det er en god idé at tjekke din kreditvurdering løbende, så du kan se, hvordan du står. På den måde kan du også se eventuelle fejl eller misforståelser, der måtte være i din kreditvurdering, og reagere hurtigt på dem. Hvis du har en god kreditværdighed, kan det give dig mulighed for at få bedre vilkår på lån og forsikringer. Hvis du har en dårlig kreditværdighed, kan det give dig problemer med at få lån og forsikringer.

En kreditvurdering kan fortælle meget om din din virksomhed. Men det er ikke altid let at vurdere, hvordan en kreditvurdering kan forbedre din virksomhed, men netop det gør Visma Ratings kreditvurdering for dig.

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.