Hurtig MacBook reparation i København

Artiklens øverste billede

Sponsoreret indhold leveret af PC Service Center .

De fleste computerejere kender til det. Lige pludselig sidder man midt i noget vigtigt og så går computeren i stykker. Der var engang, hvor dette problem måske var mere velkendt og skete oftere end nu til dags, men det gør det ikke mindre trælst. Rigtigt mange mennesker er dagligt afhængigt af deres computere, hvorfor det derfor er vigtigt at få den fikset lynhurtigt, hvis den går i stykker. Læs med her.

Hvad gør man lige hvis ens MacBook går i sort eller skærmen den går i stykker? For nogle er det direkte i panik-mode for, hvor søren skal man henvende sig til hvis det aldrig er sket før. Der findes heldigvis en løsning på sådanne problematikker, som kan ordnes i en fart.

Få fixet MacBooken på under en time

Ja, du læste helt rigtigt. Virksomheden PC Service Center kan udføre skærmreparationer og batterier på under en time. PC Service Center har nemlig mere end 20 års erfaring bag sig i forhold til netop Apple, samt Mac reparationer. Virksomheden tilbyder mange forskellige typer af reparationer af disse produkter, hvilket du kan læse mere om senere i artiklen.

Certificeret reparatør af Mac og Apple produkter

Teknikerne som er ansatte hos PC Service Center, er blandt andet både Apple teknikere, PC teknikere og Senior teknikere. Mange af teknikerne indenfor Apple, har faktisk fået undervisning af Apple, hvilket gør dem kyndige til netop at reparere produkter indenfor dette brand. Det betyder blandt andet at virksomheden har de rette ESD sikringer som der kræves af selve Apple for at kunne reparere udstyr fra brandet. Apple reparationerne kan også tilbydes med garanti.

Tjek din pris på reparation

På hjemmesiden pcservicecenter.dk kan du tjekke priserne på en MacBook reparation i København og få en nøjagtig pris. Du kan både downloade prislisten som PDF eller du kan benytte dig af deres funktion, hvor du vælger produktet og derefter oplyser modelnummeret.

MacBook reparation

Der er gode priser at finde når det kommer til reparation af dine MacBook som er gået i stykker. Det skyldes blandt andet, at PC Service Center har rigtigt mange reservedele til netop dette type MacBook produkt. I forhold til MacBook reparationen stræber virksomheden på at fixe din MacBook den samme dag, som du indleverer den. Hvis der skal fejlfindes noget, så kan der forventes en ventetid på én til to dage. Det er desuden muligt at få express-service som tilkøb. Ved reparationer på disse, kan du bare møde ind og ikke tidsbestille. Du får altså walk-in muligheden ved PC Service Center.

Når du kommer ind med din MacBook, så vil virksomheden som det allerførste undersøge computeren for fejl. Derefter stiller de en diagnose på problematikken eller problematikkerne. Når først fejlene er fundet, så bliver der udarbejdet en beskrivelse af disse, hvorefter du får et tilbud på reparationen. Det er vigtigt at understrege, at denne fejlfinding er ganske gratis og ikke bindende på nogen måde. Det er atter igen relevant at nævne at der kan være mellem 30-50% at spare på reparationer af Mac produkter i forhold til officielle Mac værksteder.

Reparation af iMac

Der tilbydes også reparation af iMac hos PC Service Center og nogle af disse reparationer dækker over følgende:

  • Ram opgradering
  • Opdateringer - MacOS
  • Skærmudskiftning
  • Rensning af iMac
  • Glasudskiftning
  • Udskiftning – strømforsyning
  • Opsætning af mail
  • Opsætning – ICloud
  • Harddisk og SSD udskiftning

iPhone reparation

Du kan naturligvis også få fixet din iPhone, hvis nu der skulle være sket en skade. Hvis ikke der for eksempel er skærm beskyttelse på en iPhone, så kan der er i hvert hurtigt ske noget med skærmen, hvis man taber den. Heldigvis kan du få ordnet din skærm på meget kort tid hos PC Service Center på mellem 30-60 minutter. Når du får skiftet skærmen på din iPhone ved denne virksomhed, så kan du desuden få gratis beskyttelsesglas på skærmen efter montering. Denne har en værdi af 200kr. Derudover benytter virksomheden kun originale glas til skærmskift af iPhone og så er det med garanti når du får skiftet den hos PC Service Center.

Du skal heller ikke være bekymret for om du mister det data du har på iPhone, da virksomheden naturligvis ikke sletter noget derpå. Det er dog altid lige en god idé at sikkerhedskopiere.

iPad og reparation

PC Service Center er også specialister når det kommer til at reparere iPads. Har du af den ene eller anden grund tabt din iPad og den er gået i stykker, så kan du få hjælp til at få det fixet. Hos virksomheden kan du sagtens få hjælp til reparation af iPads helt ned til den første model altså iPad 1. Typisk kan man forvente at iPad ‘en bliver fixet enten den samme dag som indlevering eller dagen efter. Du kan blandt andet få hjælp til at få skiftet batteriet, skærmen, gendannelse og meget mere.

Et væld af services

Som du kan læse dig frem til, så tilbyder PC Service Center en bred vifte af reparationer af Apple produkter, men det er ikke kun deres eneste speciale. Er det Pc’en der er gået i stykker, har du brug for hjælp i forhold til virus programmer eller er der andre IT-relaterede problemer du skal have hjælp til, så kan du med fordel tage en snak med firmaet.

Hvor finder du PC Service Center?

Den rigtig gode nyhed er blandt andet, at du kan finde flere butikker fra PC Service Center. Det er nemlig sådan, at der er mange at vælge imellem på Sjælland. Du kan blandt andet finde en butik flere steder inde i København, en i Hellerup og Hillerød blandt andet. Er du bosat omkring disse områder, så skal du altså ikke langt for at få fixet dine problemer med enten Apple produkter eller din PC. PC Service Center tilbyder desuden og hjælp til reparationer i forhold til erhverv.

Kontakt PC Service Center

Har du behov for mere information eller har spørgsmål omkring reparationer eller andet, så kan du dem fordel kontakte virksomheden direkte på telefon eller på mail. Alle disse oplysninger finder du inde på deres hjemmeside pcservicecenter.dk.

Publiceret d. 8/6-2022

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.