Hvorfor burde en virksomhed anskaffe sig en revisor?

Artiklens øverste billede

Der er nok nogle derude, som før har spurgt sig selv, om det kunne være en god idé at anskaffe sig en revisor. For at kunne komme fra til en beslutning, så kan det give mening at kigge på, hvad fordelene ved en revisor er. Så hvad er de helt præcis?

Hvad er en revisor?

Selvom mange nok allerede ved, hvad en revisor er, så virker det alligevel naturligt at starte med at forklare netop dette. Kort sagt, så er en revisor en person, som kontrollerer og reviderer virksomheders regnskaber. Samtidig kan en revisor også hjælpe en virksomhed med både rådgivning og sparring, når det kommer til det økonomiske og forretningsmæssige.

Dermed er det måske nemt at gennemskue, hvorfor en revisor er vigtig at have, hvis man driver et erhverv eller arbejder i et. Men alligevel er det altid godt at vide, hvad fordelene er, så man yderligere kan konkretisere revisorens betydning for enhver virksomhed.

Hvorfor finde en revisor?

Den første fordel, der burde nævnes, er tidsbesparelse. Hvis man har en revisor, så behøver man nemlig ikke selv at bruge en masse timer på at holde styr på regnskabet. Dette kan især også være en fordel, hvis man ikke er ekspert i den del af en virksomhed. Så er det bedre at lade en professionel ordne det, så man kan fokusere på det, man er bedst til i virksomheden.

Som nævnt tidligere, så kan en revisor også hjælpe med rådgivning og sparring i forbindelse med det økonomiske og forretningsmæssige. Dette kan resultere i flere fordele.

Angående det økonomiske, så kan virksomhedens likviditet blive forbedret, så den kan blive bedre til at modstå kriser. Revisoren kan også hjælpe virksomheden med at finde ud af, hvad dens bank lægger mest vægt på ved det økonomiske, mens den økonomiske bundlinje også kan blive forbedret. En forbedring af bundlinjen kan, blandt andet, resultere i en øget omsætningen og en forbedring af brug af penge.

At en revisor kan hjælpe virksomheden med at finde forbedringspotentialet kan også relateres til det forretningsmæssige. Revisoren kan hjælpe med at udforme en forretningsstrategi, som kan hjælpe med at skabe værdi for virksomheden, da kendskabet til virksomhedens økonomi kan være afgørende for dette. Derfor kan den økonomiske værdi også blive øget som resultat af dette. Denne forretningsstrategi kan også afhænge af, hvordan budgettet bruges, hvilket revisoren naturligvis også kan hjælpe med. Dermed kan revisoren være nøglen til at øge enhver virksomheds økonomiske og forretningsmæssige strategi og værdi, så den kan fortsætte med at vokse.

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.