Opnå mere effektiv og fleksibel rengøring med revolutionerende italiensk gulvvaskemaskine

Revolutionerende gulvaskemaskine sparer rengøringspersonale for 10-12 timers ugentligt arbejde. Nu introducerer dansk forhandler af rengøringsmaskiner, Toolworld, kompakt løsning fra italienske TSM.

Artiklens øverste billede

Med et utal af kroge, borde, maskiner og reoler på gulvet kan en grundig gulvvask udfordre selv det mest rutinerede rengøringspersonale. Mange rengøringsvirksomheder og rengøringsansvarlige tyr derfor til gulvvaskmaskiner, der dog som regel er store, ufleksible og svære at manøvrere i selv de mest almindelige erhvervsmiljøer.

Derfor har Toolworld som har solgt rengøringsmaskiner i 18 år, introduceret den banebrydende gulvvaskemaskine WILLMOP 50 i sit sortiment.

– WILLMOP er konstrueret som en elektrisk gulvmoppe, hvor du har fleksibiliteten fra den traditionelle gulvmoppe kombineret med effektiviteten fra en moderne professionel gulvvaskemaskine, fortæller Johan Høgh Sørensen, administrerende direktør hos Toolworld. Han uddyber:

– Som noget helt nyt kan man slippe håndtaget på maskinen når man arbejder, uden den vælter, hvorefter den går i standby. Så snart man rører ved håndtaget, arbejder maskinen videre igen. Det gør det nemt at gøre rent, hvor der er mange forhindringer som møbler, maskiner, paller eller kroge.

Rengøringsfirma sparer 10-12 timer ugentligt på gulvvask

Apostolos Wendelboe driver rengøringsvirksomheden AW Cleaning. For ham har det altid været vigtigt at have udstyr til rådighed, der sikrer, at han kan udføre sit arbejde hurtigt, grundigt og med så få ressourcer som muligt. Hans virksomhed gør dagligt rent hos samtlige Carglass-afdelinger på Sjælland og til det har han købt en WILLMOP.

– Den sparer mig mellem 10 og 12 timer om ugen på gulvvask, sammenlignet med når vi har anvendt almindelige gulvvaskemaskiner, fortæller Apostolos Wendelboe, indehaver af AW Cleaning. Han fortsætter:

– Jeg kan kun anbefale, at virksomheder investerer i ordentligt udstyr til rengøring. Udover at spare tid, slider arbejdet langt mindre på medarbejderne og forbruget af vand og rengøringsmiddel reduceres betydeligt, til fordel for miljøet.

Europæisk kvalitet

WILLMOP 50 er udviklet af Norditalienske TSM, der har produceret gulvvaskmaskiner i tre generationer. Det kan mærkes på kvaliteten.

– Kontorer, lagre, hospitaler, skoler, restauranter eller fitnesscentre; alle udfordrer de dig med komplekse rengøringsopgaver. For eksempel gulvarealer med masser af forhindringer, områder hvor det er svært at komme til og miljøer med skærpede hygiejnekrav. Selv når rengøringsmiljøet bliver større og mere overfyldt, behøver opgaven ikke blive sværere for dig, der skal udføre arbejdet. Du skal bare have det rigtige værktøj, siger Johan Høgh Sørensen, og tilføjer:


– WILLMOP 50 er den letteste, mest hårdføre og mest håndterbare, kompakte gulvvaskemaskine på markedet. Her får du en maskine, der kan løse alle arbejdsopgaver, og som du kan bruge stort set uden afbrydelser i mange timer i træk uden afbrydelser, takket være den nye generation af lithiumbatterier.

Toolworld.dk er en danskejet webshop med speciale i værktøj og maskiner til industri, erhverv og gør-det-selv. Shoppen blev en realitet i 2002, og har siden da haft fokus på den nærværende personlige kundeoplevelse

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.