Skab nye kontakter i din branche

Artiklens øverste billede

En måde hvorpå du kan opbygge og videreudvikle dit netværk er f.eks. at deltage i konferencer. Her kan du tale med dem, der er på konferencen og eventuel få en fod indenfor, eller få plantet et frø, der så kan have mulighed for at spire. Ikke nødvendigvis fordi du skal skifte job, men se måske mere, at der så er være mulighed for at kunne lave et samarbejde med andre virksomheder i fremtiden. Det kan være, I har de samme mål, og så kan komplimentere hinandens styrker/svagheder. Du kan også have egne visitkort med, du kan give ud. Eller følge dem, du finder interessant på LinkedIn. Det kan også være, du er afsted med kollegaerne. Ved at tage på konferencer med dem, vil det hvert fald også give rig mulighed for at kunne komme tættere på dem.

Find de bedste rammer for konferencen

Hvis du skal planlægge, hvor næste konference skal være, kan det være godt at have i mente: hvor mange skal afsted? Skal man have mulighed for at sove der? Hvor langt må det maksimal være væk? Ved sådanne overvejelser kan du imødekomme visse problematikker, der ellers vil kunne opstå. Det kan være, at det skal være konference Jylland, som er et godt bud i Fredericia til større konferencer. Det kan også være, du bare gerne vil deltage i en. Forelæg da for din overordnet, at I kunne gøre det på arbejdspladsen. Det kan ca. koste omtrent ca. samme som et kursus, men selvfølgelig er der det med at forplejningsomkostninger og rejseomkostninger kan gøre det dyrere.

Få inspiration og motivation

Når du bryder den boble, du og dine kollegaer har opbygget, så åbner det op for at kunne få nye ideer og blive inspireret. På konferencer er der typisk mange forskellige slags firmaer, der måske gør tingene anderledes end I gør, men er i den samme branche. Det kan derfor være sundt at komme ud og snuse sig omkring. I kan dermed også tage ny viden med derfra, som I kan implementere I virksomheden. Hvis du er alene afsted på en konference, så kan du eventuelt dele din viden med dine kollegaer med et eller flere oplæg. Så får de også mulighed for at tage del i det, og videreudvikle på den viden, du har tilegnet dig. Dette vil også være øvelse for dig at holde mundtlige præsentationer og at kunne videreformidle.

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.