Der er kamp om priserne hos elselskaberne

Artiklens øverste billede

Som tiderne ser ud lige nu, er det ikke overraskende, at mange elselskaber gør deres bedste for at konkurrere med de bedste priser til deres kunder. Dette i sig selv er svært for de enkelte selskaber, da energipriserne ikke just er de bedste lige for tiden. Udviklingen på energimarkedet er ikke til kundernes fordel, og det gør det svært for ethvert elselskab at tilbyde de bedste tilbud til de bedste priser. Det er ikke overraskende, at mange danskere er på udkig efter andre alternativer til deres høje elregning.

Højere priser betyder mere konkurrence

Hver gang priserne på el stiger, betyder det en ændring hos alle elselskaberne, da de skal forsøge at være på forkant med deres kunder og konkurrenter. Det er en svær balance at finde frem til, hvilket også kan ses i mange af de tilbud, som de enkelte elselskaber tilbyder. Nogle elselskaber vælger at holde sig til det, der virker, da dette har fastholdt deres kunder i lang tid, mens andre elselskaber med stor succes benytter sig af nye tilbud og løsninger til eksisterende og potentielle kunder.

Der bliver arbejdet hårdt hos ethvert elselskab, så der kan laves gennemsigtige og favorable priser på el, som alle kunder kan se sig tilfredse med. Det betyder også, at elselskaber gør deres allerbedste for at kunne tilbyde de billigste priser. Nogle elselskaber gør det med abonnementstilbud, mens andre sætter fokus på at levere billig strøm uden de mindste former for bindinger til kundens fordel.

Det er de billige løsninger, som kunderne går efter

Når priserne bliver ved med at stige så meget, som de nu gør, er det ikke overraskende, at det er tilbuddene med de billigste priser, som kunderne går efter. I disse energitider er kunderne positivt indstillede over for elselskaber, som markedsfører sig selv på gennemsigtighed og lave priser. Dét er lige præcis, hvad danskerne gerne vil have efter en svær tid, hvor det har været næsten umuligt at gennemskue priserne, fordi de hele tiden ændrede sig – og desværre ofte til det negative.

På tværs af hele Danmark og de tæt på 70 forskellige elselskaber betyder det, at der er skarp konkurrence om kunderne. Mange danskere har skiftet elselskab i løbet af de seneste par år, netop fordi markedet er under forandring, og danskerne er blevet mere opmærksomme på deres energiforbrug. De er mere opmærksomme end før coronakrisen. Dette er også medvirkende til, at mange el-kunder kan mærke ændringer i deres forbrug efter coronakrisen, som har sendt mange hjem.

Det har unægteligt ændret elforbruget hos mange, hvilket kan mærkes i regningerne. Derfor kommer det heller ikke som nogen overraskelse, at danskerne konstant er på udkig efter de billigste løsninger til el, hvor de ikke kommer til at føle sig snydt over noget i det pågældende tilbud. Når konkurrencen er så intens, som den er, er det altid værd at holde øje med, hvor kunderne får den bedste kundeservice. I mange tilfælde er god kundeservice også den rette vej til at fastholde kunderne.

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.