Optimer din hjemmeside

Artiklens øverste billede

Internettet er stedet, hvor rigtig mange mennesker opsøger viden. Der er derfor lagt tanker og arbejde i, hvilke hjemmesider der dukker op som de første, og det er ikke tilfældigt, at det ofte er de samme, der kommer frem. Hvis du selv er ejer af en hjemmeside, er det derfor vigtigt, at du gør dig tanker om, hvordan du bedst muligt gør din hjemmeside letlæselig og let tilgængelig, så potentielle kunder finder din side og bliver på den.

Gør din hjemmeside tilgængelig

Hvis du ønsker at tiltrække så mange besøgende som muligt til din hjemmeside, bør du investere i professionel oversættelse. For der er mange i Danmark, der ikke taler eller læser dansk, både studerende, arbejdere og rejsende, der blot er på besøg. Det spænder ben for dem, når de skal have fat i forskellige virksomheder, og det spænder ben for dig, fordi de ikke kontakter dig, selv om du måske har den service, de efterspørger. Derfor bør du investere i professionel oversættelse, så din hjemmeside bliver mere tilgængelig for potentielle kunder. For gennem professionel oversættelse sikrer du dig, at indholdet er korrekt oversat, så din hjemmeside fremstår professionel og af høj kvalitet.

Kig på din hjemmesides design

Det er let at se, om en hjemmeside blev grundlagt, lige da internettet blev opfundet og ikke er blevet opdateret siden. Der er efterhånden mange muligheder i forhold til at få hjælp til at re-designe hjemmesider, så de bliver flotte og lette at overskue for enhver læser. Overvej derfor om din hjemmeside skal ændres lidt. Noget af det vigtigste er, at hjemmesiden skal være let for læseren at tilgå. På den måde kan enhver læser finde ud af, hvad din virksomhed kan, hvad I står for, og hvordan man kommer i kontakt med jer.

Overvej at bruge de sociale medier

De sociale medier er ikke længere bare for privatpersoner, der deler ud af deres liv. Efter hashtags og lokationsdelinger er blevet en fast del af de sociale medier, er der flere og flere virksomheder der benytter sig af dem. Ved at være aktiv på de sociale medier kan du vise, hvad din virksomhed kan, og du gør det lettere for potentielle kunder at opdage dig. Omvendt kan dine kunder også dele din virksomhed, både via hashtags og privatbeskeder, og det fungerer derfor som gratis reklame for dig. Da Instagram er et globalt medie, er det også en god idé at investere i professionel oversættelse til dette formål, så du kan tiltrække så mange kunder som muligt.

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.