Skab et mere reflekteret parforhold med parterapi København

Parforholdet får ofte lov til at passe sig selv, med tanken om at hvis kærligheden er stor nok, så går det hele nok af sig selv.

Det er desværre sjældent tilfældet og rigtig mange parforhold lider under at parterne ikke aktivt tager stilling til hvordan de vil være i et parforhold. Forholdet bliver ureflekteret og pludselig bliver de fastlåste i deres måde at være sammen på. Her kan det være givende med parterapi København eller andre steder i landet.

Parterne kan ofte mærke, når de ikke er glade, men får ikke skabt et meningsfuldt forhold de begge trives i. Bor I i København er der flere steder som har parterapi, hvor vi blandt andet kan anbefale The Praxis.

The Praxis og deres parterapi i København undersøger, hvad der giver mening for jer hver især og hvordan I sammen på en kærlig og respektfuld måde kan få enderne til at mødes.

Begge parter kan have mange idéer, ønsker og krav til deres partner. Hvad vedkommende burde gøre og hvordan vedkommende skulle være, men sjældent lige så mange tanker om hvordan de selv vil indgå i et parforhold.

Som mennesker, kan vi være meget opmærksomme på hvad vi mangler, men knap så opmærksomme på hvad vi vil byde ind med i parforholdet. Det kan fremmes med parterapi i København.

Desværre ender det ofte med at mange bliver en version af sig selv, som de ikke trives med. De kan være fyldt af frustrationen, irritation og vrede, eller en opgivenhed hvor al energi er forsvundet og ikke mindst en sorg og en følelse af at være ensom i forholdet.


Når man går i parterapi i København, og andre steder, vil man ofte blive opmærksom på om den måde man lever sammen på er blevet ureflekteret og om I handler på automatpilot, ud fra gamle mønstre og forsvarsmekanismer.

Når vi gennem parterapi bliver opmærksomme på hvad der er vi gør, og når der er villighed til at se og opdage hvad der sker i den anden, får vi mulighed for at udvikle os og blive klogere sammen, hvis vi vil. For det kræver også noget vilje til at ændre det der ikke virker, og opdage hvad der virker bedre. Også selvom det kan føles som om at I har prøvet alt, og at I er lige vidt.


Når vi er fanget i et uhensigtsmæssigt mønster kan det være utrolig svært at se klart.

Hvad er hvad? Hele situationen kan være så infiltreret af tidligere erfaringer, følelser og misforståelser, så det nærmest bliver håbløst at have en samtale, uden den ene bliver vred og den anden bliver såret. Konflikterne kan ofte handle om småting i hverdagen, men under disse konflikter kan der ligge en dybere længes som vi ikke er opmærksom på.

Det bliver ofte udtrykt som at ”hvis du bare anerkendte mig noget mere”, eller ”hvis du bare forstod”, eller ”hvis du bare hjalp noget mere herhjemme”, så ville alle vores problemer være væk. Her kan The Praxis med parterapi København skabe noget klarhed over, hvad I hver især længes efter og hvordan I sammen kan skabe et meningsfuldt forhold, hvor I begge kommer i overskud og tydeligt kan sætte ord på det i hver især savner, uden at gøre jeres partner ansvarlig for jeres følelser.

Uden den refleksion og den opmærksomhed, risikerer I at blive fanget i det samme mønster, hvor begge parter gør deres bedste, på den måde de bedst har lært hjemmefra eller fra tidligere forhold, men kommer ingen vegne.

Parterapi København kan være et kærligt spark bagi, til at ændre jeres fastlåste mønster til en mere givende måde at være sammen på.

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.