Hvorfor alle webshops investerer i en CDP?

Artiklens øverste billede

Når man driver webshop, er der mange værktøjer, der kan hjælpe med at maksimere omsætning og profit. En af de mest oversete muligheder i denne sammenhæng, er en såkaldt CDP.

CDP er en forkortelse for Customer Data Platform, hvilket er en platform, der samler data om dine kunder. Denne data kan være guld værd, da den kan udnyttes i flere sammenhænge, hvilket kan maksimere ‎din forretnings omsætning og overskud.

Driver du din egen webshop, og har du endnu ikke investeret i og opsat en CDP, er det på tide at gøre det. Det er nemlig en platform, hvor der er rigtig meget at hente, men det anbefales dog, at du får professionel hjælp til at sætte den korrekt op.

Forstå din kundes rejse

Den primære årsag til, at du bør investere i en CDP er, at den kan hjælpe dig med at samle data, der kan hjælpe dig med at forstå din kundes rejse.

Det er en markant fordel, da det hjælper dig med at forstå, hvilken rejse din kunde har været på, inden han eller hun har foretaget et køb hos dig. Det er viden, der i mange tilfælde kan vise sig at være yderst værdifuld for dig.

Ligeledes kan du også bruge din CDP til at se, hvordan hvert skridt på denne rejse har haft indflydelse på deres adfærd og på dit salg. Dermed har du mulighed for at finde ud af, hvordan du kan forbedre hvert skridt i deres rejse til et salg.

Samler al din data ét sted

Det er også værd at nævne, at du med en CDP kan samle al din data ét sted. Det er en fordel, da det gør det lettere for dig at få noget ud af din data, hvilket kan være svært, hvis det befinder sig på flere forskellige platforme.

Ved at have det hele samlet ét sted, får du også et mere samlet billede af dine kunder, hvilket også kan være afgørende, når du skal segmentere og forstå, hvem din målgruppe egentlig er.

Langt de fleste ved, at det er vigtigt at indsamle data om sine kunder. De fleste ved også, at det er vigtigt at bruge disse data. For at sikre, at man får det maksimale ud af dem, bør man benytte sig af en Customer Data Platform.

Brug data til bedre segmentering

En stor del af at annoncere på nettet er, at man skal arbejde med sin segmentering. Jo bedre segmentering man kan, jo bedre vil resultaterne også blive. For at kunne lave en god segmentering, skal man dog have adgang til data.

Det er naturligvis her, at din CDP kommer ind i billedet, for den kan nemlig hjælpe dig med netop dette. At du får de bedste betingelser for bedre segmentering, er grund nok i sig selv til at investere i en CDP.

En forbedret segmentering er nemlig noget, der kan hjælpe dig med at maksimere det udbytte, du får fra dine annoncekroner, og dermed får du også bedre betingelser for at skalere din forretning.

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.