Guide: Værd at vide om fedtfrysning

Artiklens øverste billede

Mavefedt vil de fleste gerne til livs, og det kan i nogle tilfælde være rigtig svært. Du kan få meget af fedtet væk ved at lave de rette træningsøvelser og lægge nogle ting i din kost om – fx ved at du stopper med at indtage sukkerholdige drikke. Men der er selvfølgelig behandlinger, der kan fjerne en del af fedtet for dig. Det er vigtigt, at du taler med en professionel rådgiver på sundhedsområdet, før du beslutter dig for det, så du får taget en informeret beslutning.

Hvad indebærer en fedtfrysning?

Én metode til at fjerne fedtdepoter er fedtfrysning. Hudens dybeste lag, der ikke så overraskende hedder underhuden, indeholder fedtceller, du kan ramme med en særlig behandling, hvor cellerne køles kortvarigt ned, så fedtcellerne krystalliserer. Hvilket formål tjener det så? Logikken er, at når cellerne er krystalliserede, vil de behandlede celler kunne udskilles naturligt. Så intet suges altså ud.

Fedtet fjernes lidt mere permanent ved denne behandling

Er det så en behandling, du skal have foretaget hvert år? Nej, resultatet er permanent – forstået på den måde, at fedtet kun vender tilbage, hvis du genoptager den livsstil, der førte til, at fedtet lagde sig der til at starte med. Dog er det ikke alt fedtet på et område i kroppen, du rammer med én enkelt behandling. Flere kan være nødvendige. Og en behandlings fulde effekt skal du vente nogle uger på.

Book konsultation hos en behandler

Det er ikke kun mavens fedt, du kan ramme med fedtfrysning. Inderlår er et sted, hvor fedtfrysning også kan være aktuel. Få aftalt en konsultation med en behandler, som kan informere dig om, hvad der er muligt med teknologien, og hvilken effekt du vil kunne forvente. For du kan ikke gøre dig selv åleslank med en enkelt behandling, men du kan nå lidt tættere på at få den krop, du drømmer om.

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.