4 slags el-artikler, der gør din bolig lidt smartere

Artiklens øverste billede

Ønsker du at optimere din bolig, så din hverdag bliver mere komfortabel, praktisk eller tryg? Eller måske vil du gerne forbedre dit hjem på alle tre områder? Uanset hvad du har af krav til din bolig, kan du finde el og VVS-artikler, der kan gøre din bolig lidt smartere. Hvem ønsker ikke et nemmere hverdag, hvor hjemmets installationer hjælper dig i dine daglige gøremål eller giver din bolig lidt ekstra karakter og luksus? Dette kan du for eksempel gøre med funktionelle installationer i dit hjem. Læs mere her om, hvilke elartikler du kan tilføje din bolig eller kig på denne Webshop med salg af El-artikler og VVS, hvor du kan finde endnu mere inspiration til, hvad dit næste investering i elartikler skal være.

Cooker

Hvem ønsker sig ikke at kunne lave en kop kaffe eller te hurtigst muligt på de morgener, hvor tingene bare skal gå lidt ekstra stærkt? Eller hader du at vente evigheder på at pastavandet kommer i kog? Hvis du ønsker en tidsbesparende installation i dit køkken, skal du helt sikkert overveje en cooker. En cooker giver kogende vand på bare få sekunder. Cookeren er et armatur med indbygget kedel og filter. Kedlen placeres under vasken, hvor vandet opvarmes under tryk og renses i et filter. På den måde kan du fjerne din gamle elkedel fra køkkenbordet og få ekstra plads. Cookeren er derfor ideel til et lille køkken eller til dig, der ønsker et køkken uden for mange elementer. Og bare rolig, der er børnesikring på de fleste cookere, så du sagtens kan have børnene med i køkkenet og lave mad.

Smart Home overvågning

Ønsker du at sikre dit hjem bedst muligt mod indbrud? Med et moderne overvågningskamera kan du få fuldt overblik over, hvad der sker i dit hjem, når du er på arbejde, ferie i udlandet eller besøger din familie på forlænget weekend. Med et trådløst overvågningskamera, et såkaldt Internet Protocol-kamera, kan du tilslutte overvågningskameraet til Wi-Fi-netværket og betjene dem via en app på din smartphone. Du kan både placere kameraer indendørs og udendørs, og på den måde kan du følge med i, hvad der sker i og omkring dit hjem, når du er væk. Du kan også bruge det til at holde øje med, hvad der sker i haven eller ved hoveddøren, hvis du sidder indenfor og hører noget mistænkeligt.

Varmepumpe

Er du træt af dyre varmeregninger eller vil du gerne gøre dit hjem mere klimavenligt? Så bør du investere i en varmepumpe. Der er forskellige former for varmepumper. Der findes forsimplet to typer; en, der udnytter eksisterende varme i luften og én, der udnytter varmen i jorden, til at generere varme til din bolig. Fælles for dem alle er, at de er drevet på strøm. Derfor skal de bare kobles til elnettet, når de er installeret i din bolig, og derefter kan de levere varme til din bolig. Du skal derfor ikke gøre noget, for at holde dem i drift, bortset fra årlige vedligeholdelseseftersyn. Varmepumper er enorm energieffektive, fordi de udnytter den tilførte energi langt bedre end andre varmekilder som olie- og gasfyr, og derfor er der meget at spare på varmeregningen.

Intelligent belysning

Hader du også at lede efter stikkontakten, når du vågner midt om natten eller kommer hjem til en mørklagt entre? Med intelligent belysning skal du ikke længere famle længe efter de fysiske kontakter og risikere at falde over dine møbler. I stedet kan du få lyskilder, der kan kobles til dit Wi-Fi og styres over en app fra din smartphone. Med smarte lysinstallationer, kan du nemt styre, hvornår dine lamper skal tændes og deres lysstyrke fra en app. Skal det være hyggebelysning eller komfortabel arbejdsbelysning? Du kan skabe lige netop den stemning, du ønsker. Du kan både finde LED pærer og smarte lyskontakter, og du kan gøre dit strømforbrug mere miljøvenligt, fordi du aldrig glemmer at slukke for lyset nu, når du forlader et rum. For du kan altid bare slukke det ved hjælp af appen.

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.