Effektiv parkeringsservice kan forhindre uvedkommende parkering

Artiklens øverste billede

Lige så rart det er at kunne parkere tæt på sin bopæl eller arbejdsplads, lige så irriterende er det at være forhindret heri fordi parkeringspladserne er optaget af udefra kommende biler. Uvedkommende parkering er et omfattende problem på ejendomme med tilhørende parkeringspladser som egentlig er tiltænkt ejendommens beboere eller medarbejdere i de residerende virksomheder.

Hvis du står som administrator for bygningerne, og dermed de tilhørende parkeringspladser, er det din opgave at holde uvedkommende og hensynsløs parkering for døren. Og dette kan gøres på effektiv vis gennem en aftale og parkeringsservice med et parkeringsfirma.

Professionel parkeringskontrol med parkeringsservice

Når du allierer dig med et godt parkeringsselskab med henblik på at etablere effektiv kontrol af – og opsyn med – dine parkeringspladser, vil der sandsynligvis følge parkeringskontrol med i købet.

Et parkeringsfirma vil altid benytte sig af trænede og kompetente parkeringsvagter til dette formål. Sådanne parkeringsvagter har særlig uddannelse inden for dette felt, og står stærkt når det kommer til eksempelvis nedtrapning af eventuelle konflikter.

Samtidig vil en parkeringsvagt have fuld beføjelse til udstedelse af gyldige bøde forlæg, samtidig med at han eller hun vil have de bedste redskaber til at identificere uvedkommende biler. Parkeringsfirmaet vil forestå inddrivelse af skyldige beløb fra eventuelle bøder, sledes at du ikke selv skal bøvle med dét. Og du kan selvfølgelig altid selv bestemme hvem der har retmæssigt krav på dine private parkeringspladser.

Få opsat korrekt skiltning i forbindelse med parkeringskontrol

Der ud over vil et parkeringsselskab altid sørge for at der opsættes skilte som kan advare om risikoen for bøder. Dette burde holde de værste potentielle parkerings syndere væk. Ingen har lyst til at slutte dagen af med en klækkelig parkerings bøde.

Vælger du at lade et professionelt parkeringsfirma som for eksempel UnoPark varetage administration af dine parkeringspladser kan du være helt sikker på at denne opgave bliver løst til UG med kryds og slange. Du får en parkeringsløsning som er 100% tilpasset dine ønsker og præferencer samt dine parkeringspladsers størrelse og unikke disposition. UnoPark opererer med fleksible aftaler som hurtigt kan ændres, skulle behovet for parkeringsservice forandre sig.

Få adgang til administration af dine parkeringspladser

Hos UnoPark kan du samtidig få adgang til det online administrations modul som tillader dig selv at udstede eller tilbagekalde parkeringstilladelser. Du kan tilgå modulet via en app, som installeres på din smartphone eller tablet, og dermed have adgang til din parkeringsløsning døgnet rundt.

Klik ind og læs mere på UnoPark.dk

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.