Vesterbro har masser at byde på

Der findes mange berømte og kendte gader i de københavnske bydele, herunder hører Gothersgade med de mange barer, værtshuse og dansesteder, Frederiksberg Allé, der er spækket med cafeer og butikker, samt den famøse Vesterbrogade, der rummer en masse restaurant på Vesterbro, der går helt fra Rådhuspladsen i øst til Zoologisk Have i den anden vestlige ende.

Vesterbrogade er hovedgaden i bydelen Vesterbro, der prydes af utallige caféer, spisesteder, en restaurant Vesterbro eller to og meget mere. Det er også på denne gade du finder den berømte og velbesøgte Tivoli indgang, hvor turister tager billeder og køber billetter til havens mange forlystelser og boder.

Bevæger du dig langsomt ned af Vesterbrogade på Vesterbro fra Rådhuspladsen vil du hurtigt spotte Axel Towers og det højtragende Radisson Hotel på højre side, hvor der herimellem ligger et udpluk af restaurant for enhver smag. Efter Tivoli på venstre side kommer Københavns Hovedbanegård, og ved dens side findes det famøse Hotel Astoria, der er kendt for sit design af Ole Falkentorp.

Restaurant Vesterbro og spisesteder

Bevæger man sig længere mod vest vil man møde adskillige caféer, restauranter og spisesteder, der har åbent på alle og forskellige tider af døgnet, og derfor kan den værste sult stilles mere eller mindre hele døgnet rundt, hvis blot du bevæger dig ned af gaden på Vesterbro.

Når du har passeret massevis af restauranter, vil du komme ned til knækket på Vesterbrogade, hvor Vesterbro Torv pryder beskedent i bybilledet. Her vil du også kunne opleve Eliakirken, hvor man jævnligt kan opleve musikalske indslag i kirken, herunder Jazzgudstjenester og gospelkor.

Mødet med Frederiksberg Allé - Restaurant på Vesterbro

Bevæger du dig få hundrede meter ned af gaden vil Vesterbro møde før omtalte Frederiksberg Allé, der skyder sin vej ned gennem Frederiksbergs indre.

Her skabes et kryds, der er utroligt travlt, og med masser af muligheder for et godt besøg på restaurant, og hvor reklame fordelagtigt kan opsættes på de høje bygning, da mange mennesker passerer netop dette kryds hver eneste dag.

En af de ældste bygninger på Vesterbro

Længere mod vest vil man på højre side af Vesterbrogade finde Sorte Hest Gjæstgiveri, som er én af de ældste bygninger, der er at finde på gaden 1,5 kilometer lange asfalterede strækning.

Bygningen dateres helt tilbage til 1600-tallet, hvor der stadig var lanbrug. Siden har bygningen fungeret som både bryggeri, brændvinshandel, kakkelovnsfabrik og købmandsforretning. Den er omringet af en masse restaurant folk og hyggelige steder.

Det vestlige Vesterbro

Helt i vest møder Vesterbrogade Pile Allé og munder ud i Roskildevej, som fortsætter videre ud vest på. Ikke langt nede af Roskildevej finder du Zoologisk Have, der en velbesøgt og elsket have med alskens dyr af alle typer, arter, størrelser og former. Hvis du sulter i løbet af dagen ved et besøg her, har de deres egen restaurant.

Zoologisk Have er forbundet med Frederiksberg Have i nord, som dagligt bruges af massevis af københavnere for at få et pusterum fra det summende urbane liv i København. Derfor finder man her mange løbere, familier og ældre, som nyder havens natur i fulde drag.

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.