At score på jysk

Artiklens øverste billede

Jylland er naturligvis hovedlandet i Danmark. Jylland er den del af Danmark, hvor det rigtige erhvervsliv findes. Sådan forholder det sig i hvert fald, hvis man spørger jyderne. De fleste af os er jo lokalpatrioter, og det er jo sådan set fint nok. Man skal naturligvis støtte op om det lokale. Det er her man skal udfolde sit liv, så det er vigtigt at der er vækst og selvtillid i området. Som jyde, så gør man det på jysk, med vanlig beskeden underdrivelse. Man praler ikke direkte, men man sørger for at efterlade et vist indtryk.

Man kan sige lidt af det samme med jysk dating. Når man scorer på jysk, så er det på en helt særlig måde, hvor man gennem sidebenene får budskabet frem. Hvis man farer alt for direkte frem, så risikerer man jo at tabe ansigt. Hellere underdrive lidt i starten, og så overbevise 120 % til sidst. Så længe der er kontakt og opmærksomhed, så tager man det forholdsvis roligt, vi skal nok komme til sagen på et tidspunkt. Det er en strategi, som har vist sig at holde meget godt for de fleste jyder.

Strategisk beskedenhed

Når man taler om den der jyske underdrevne selvfremstilling, så er der selvfølgelig en del, der vil kalde det en strategi. Man siger hellere for lidt end for meget, for man vil ikke buldre som en tom tønde. Man kan naturligvis spørge sig selv om, hvor denne strategi kommer fra. Her er der naturligvis nogle, som mener, at denne beskedenhed i virkeligheden er et udslag af uskyldig generthed. Men den påstand holder vist ikke 100 % vand. Jyder ved hvad de er værd.

Det viser sig også ofte, hvis man iagttager en flirt i det jyske. Når først man er kommet hertil, så går det faktisk for det meste lige så hurtigt som i de mere storskrydende dele af landet. Det er muligt at tilløbet er en smule længer, på grund af den beskedne fremgangsmåde, men er man inde i den afgørende fase, så slår den gæve jyde lige så hurtigt til, som den charmeorienterede sjællænder. Men et godt tilløb er også kun klogt. Man skal jo se ordentligt på varen før man køber.

Dating er intet problem

Dating på jysk er ligesom det resten. Stille og roligt, i hvert fald i starten. Hvis man er på Scor dating, så går man frem på den gode velkendte måde. Ikke for mange store ord, men udvalgte til lejligheden. Man skal nok komme til sagen, det skal bare ikke tales for højt op. Og webcamsex, det klarer man også, uden de store problemer. Her behøver man ikke at sige så meget, bare vise lidt frem og antyde noget mere. Det er jysk stil

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.