Sådan fås en flot rørinddækning ved etagebyggeri

Artiklens øverste billede

Et etagebyggeri kræver mange overvejelser, da det skal kunne huse mange mennesker og begivenheder. Pris og kvalitet bidrager som de største faktorer til, hvordan man i tillæg til det gode byggeri skaber en ansvarlig og troværdig byggeproces som entreprenørvirksomhed. Og man skal excellere på mange punkter. En kunst inden for etagebyggeri er eksempelvis at finde den bedste rørskjuler, som kan konkurrere med de andre, der findes på markedet. Modulett kan levere løsningen og sikre, at I får den bedste rørskjuler. Den etableres med en ny faldstamme og vandinstallation, uanset om der er behov for en delvis eller komplet renovering af ejendommens badeværelser.

Renoveringsopgaver for enhver problemstilling

Modulett tilbyder med sin ekspertise inden for rørinddækning flere svar på jeres byggeri. Virksomhedens opgaver bliver særligt set i forbindelse med renovering af halvslidte beboelsesejendomme, der trænger til en kærlig hånd. Oftest vil synden ligge i vandinstallationerne og faldstammerne i byggeriet, der giver beboerne i ejendommen en række problemer som utæthed og uregelmæssige vandcirkulationer. Dette skal tages alvorligt, da det mindsker kvaliteten i at bo i det pågældende etagebyggeri. Om der er tale om en enkelt udskiftning af faldstammer og vandinstallationer eller en total nedrivning af badeværelset, kan Modulett være behjælpelige med at løse jeres problemer. Moduletts vådrumsmoduler leveres direkte fra fabrikken og er klar til montering, hvilket er med til at spare på renoveringsperioden.

Udnyt rørskjuleren i rummets indretning

Den bedste rørskjuler skal ikke bare være funktionel, men også give rummet et æstetisk flot udtryk og udnytte potentialet i, at rørene skal dækkes. Modulett vådrumsmoduler, et teknisk ord for rørskjuler, bliver specialfremstillet ud fra den givne renovering, hvor hovedformålet er at opnå den mest optimale pladsudnyttelse. Faldstamme, cister, vandrør, fordelingsrør og målere leveres delvist monteret i modulet. Modulet kan efter ønske leveres i både hvid eller andre efterspurgte farver, og derfor har man rig mulighed for også at designe badeværelset.

En løsning for både miljøet og sikkerheden

Modulett arbejder kun med miljøvenlige løsninger, og derfor er alle moduler alene fremstillet i genanvendelige materialer, hvilket bidrager til den fokuserede miljø- og klimaindsats i branchen. Virksomheden har også et stort fokus på sikkerheden ved deres materialer. De forsikrer om, at de anvendte rør og målere ligger inde i selve modulerne, og derfor er det sværere for skader at opstå ved uhensigtsmæssig brug. Af samme årsag findes der i bunden af modulerne også en integreret støbeform, der har indhold af beton. Således undgår man skader på etagedækket, da en eventuel fremtidig opståen af lækager vil medføre, at vand løber ud fra badeværelsesgulvet til det nærmeste afløb.

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.