Få hjælp til udlejningen af erhvervsejendommen

Artiklens øverste billede

Der kan være mange grunde til, at man ønsker at udleje en erhvervsejendom og mindst lige så mange grunde til, at dette forbliver en drøm fremfor en realitet. For når man udlejer en erhvervsejendom, er der meget, der skal gå op i en højere enhed, og det kan derfor forekomme som en lang og uoverskuelig proces. Der er dog heldigvis hjælp at hente, som du kan blive klogere på i denne artikel.

En fast sparringspartner

Når man skal foretage en Udlejning af erhvervsejendomme, bliver man nødt til at udarbejde en velovervejet plan, da det ellers kan blive en besværlig proces at finde en lejer af lejemålet. For hvis man ikke er ekspert inden for boligmarkedet, kan det være svært at gennemskue, hvad man bør overveje i forbindelse med udlejningen af erhvervsejendommen. Det er derfor en god idé at finde en sparringspartner, som kan besvare alle de spørgsmål, du måtte have, og hjælpe dig med processen. Det kan for eksempel være ved at rådgive dig i forhold til lejemålets pris, fastsætte lejevilkårene, skabe en strategi for udlejningsarbejdet, rådgive i forhold til klargøring af ejendommen og meget mere. Som du kan se, er der dermed mange ting, som skal gå op i en højere enhed, når det kommer til at udleje en erhvervsejendom, hvorfor du gør klogt i at have en fast sparringspartner ved din side. Dette kunne for eksempel være en rådgiver fra CBRE, som tilbyder Danmarks førende rådgivere, der besidder et stort kendskab til boligmarkedet grundet mange års erfaring inden for branchen.

Glem ikke det juridiske aspekt

Hvis du vælger at involvere en sparringspartner i forhold til udlejningen af din erhvervsejendom, skal du ikke frygte, at det juridiske aspekt bliver overset, men uanset hvad er det altid en fordel at sætte sig ind i handelens juridiske aspekt, der skaber rammerne for aftalen mellem dig som udlejer og lejeren. Dette kunne for eksempel inkludere leje- eller købskontrakten, som en rådgiver kan hjælpe dig med at udforme, så lejeren er bevidst om, hvad udlejningen af erhvervsejendommen indebærer. Du bør i denne forbindelse udarbejde en detaljeret beskrivelse af lejemålets stand, både så lejeren ikke oplever ubehagelige overraskelser, men også så du ikke mister penge, hvis lejemålet bliver beskadiget, da du vil have bevis for, at denne beskadigelse først fandt sted efter lejerens overtagelse af erhvervsejendommen. Det er dermed en god idé at tage billeder af lejemålet og indhente indflytningsrapporter, da du på denne måde kan udleje erhvervsejendommen med ro i maven, særligt hvis du får hjælp af en rådgiver.

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.